god morgon

gick upp tidigt för att ringa mitt dagis som jag ska ha praktik på, och nu gör jag typ ingenting .. idag är det ffest, ffest hos brorsan! så idag blir det förmodligen inte så mycket skrivande på bloggen!

mitt hjärta

det finns så mycket jag vill säga, så många ord men att det bara inte täcker till. jag älskar dig så mycket och det har jag gjort från första stund jag såg dig, du kommer ihåg att jag har sagt att det jag tänkte första gången jag såg dig " han ska jag ha " det var det första jag tänkte .. och vad hände senare in på kvällen? jo du kom fram och började dansa med mig, ibland går sina önskningar i uppfyllelse. jag ska ta vara på dig så länge jag har dig vid min sida, vilket jag hoppas att jag har i ett för alltid. jag tänker aldrig släppa din hand joel, för jag vill kunna ta din hand när jag vill, kunna känna att jag har en hjälpande hand när jag väl behöver det, du vet sånt man uppskattar. som det är mellan dig och mig nu, så vill jag verkligen ha en framtid tillsammans med dig, skaffa barn och hus och en massa mer saker. du är en sån vacker människa och en sån omtänksam, en sån person alla vill ha. du är inte bara min pojkvän utan rättare sagt min bästa vän också, för att jag kan prata med dig om allt, även fast jag inte vill berätta allt så säger jag det tillslut ändå för att jag mår bäst då och jag vet att du kan försöka hjälpa mig bara du får veta vad det är. 16/7-09 det är mitt datum, ditt datum, det är vårt datum tillsammans, det är då det blev du och jag, jag och du och fy... så lycklig jag är för de! du är min lille prins. jag kommer alltid vara din, alltid stå vid din sida. jag älskar dig min finaste joel <3


home sweet home

sitter hemma och väntar på pizza, mums. idag har jag tillbringat min dag på stan tilllsammans med min bror magnus hans tjej marika och deras barn nova, mysigt! joel har ängnat sin tid till att repa idag så vi har inte tillbringat så mycket tid ihop med varandra idag, även fast jag helst vill de .. för att han åker mellan tisdagnatt och onsdagnatt ... det är faktikst jobbigt. men ja .. nog om det! nu ska jag käka och mysa med joel


hej då utväxt

nu ska utväxten bort! ska åka iväg till ica maxi nu för att köpa mig hårfärg, vilken färg har jag inte bestämt ännu, hih. funderar även på att springa ner och sola lite solarium idag, så man har lite färg till sommaren! har i alla fall varit i valbo tillsammans med joel, hans pappa och april hans fru, jag visade henne runt lite och hon hittade även en hel del kläder! träna engelska fick jag även göra. men nu måste jag åka, puss på er!

natti natti

nu ropar sängen, vi ses imorgon mina fina läsare!! godnatt

hemma hos min finaste prins

sitter vid datorn hos joel samtidigt som jag glor på tv och myser med joel, idag har jag spenderat min dag tillsammans med sara på stan i valbo, sen bar de iväg för att käka tillsammans med joels pappa och hans fru, mysigt. imorgon ska vi till valbo med dom, ska visa april runt lite och låta na shoppa loss, haha närå .. min dag har varit bra!! 



skulle inte

ni alla som följer min blogg kunna komentera detta inlägg så jag vilka som följer mig? det skulle vara kul och veta!! hoppas ni är så gullig och kan göra de!

MELISSA HORN

Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar
för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig
men det vill inte jag

Det är vår och varmt
när du har hört vad jag har sagt
då är det du som går i solglasögon
och saknar nån du aldrig haft

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än


myser runt i min one piece



sitter vid datorn och äter frukost jag klev nyss upp, skönt med sovmorgon faktikst. jag är ledig tills på onsdag, det är så himla skönt med ledighet och det behövs för jag vill spendera all tid i världen med joel just nu som åker snart. på onsdag börjar jag min praktik, på en förskola. ska väl bli hel okej. när jag kommer tillbaka från praktiken är det inte många dagar kvar till sommarlov. jag har ännu inte ett sommarjobb och det tar kål på mig .. menmen. nu ska jag fixa och trixa lite här tills bussen går!

stockholm och uppsala





har tillbringat två dagar i stockholm och uppsala tillsammans med klassen, nu är jag äntligen hemma igen tillsammans med joel, skönt .. ska ta vara på dom här sista dagarna med joel för sen åker han. bilder kommer sen om elin har lust och skicka! fick med mig två saker från uppsala och så fick jag ett par skor av joel när jag kom hem, här är sakerna!

är hemma för att packa

springer fram och tillbaka för att jag håller på packar inför imorgon, ska åka till stockholm imorgon sen vid 6 tiden åker vi till uppsala och sover över där med klassen. kommer kännas konstigt att sova ensam i en säng .. kommer sakna min joel så mycket <3 men nu måste jag forsätta packa om jag ska hinna!!



kolla för någon dag sen sa jag till mamma att jag behövde ny plånbok och vad tror ni jag fick när jag kom hem idag då? denna plånbok!! tack mamma och pappa <3

kolla vad som blev min idag!



Denna rosa ziperall blev min idag, joel fick lov och visa! haha .. nu har jag en rosa, en blå och en mörkblå med ljusa ränder, älskar dom <3

bara om min älskade väntar

sitter i skolan och väntar på idrott och där ska vi ha teori, as tråkigt. allting med ola är skit tråkigt! så sant som sagt. vi har haft sveska och samhällskunskap, svenskan gjorde vi väl inte så mycket och samhällskunskapen hade vi diskution om brott och straff. har väl inte så mycket att berätta.


inte okej

fick lite "skäll" av elin igår för att jag inte har bloggat men jag har ju inte haft tid, har haft fullt upp att fira SM GULDET som kom till gävle igen! tosdags var jag och upplevde ett SM GULD, jag var alltså på hockey och dom tog det där guldet nu!! fredagen festa jag och fira hos amanda med massa folk och lördag så låg jag för det mesta, jag var som sagt BAKIS... och idag vet jag inte vad dagen erbjudet :) men nu vet ni att jag lever!! lägger upp massa bilder sen :)

jag har inte haft tid att blogga

har inte haft tiden att blogga idag jag har haft fullt upp med att leta biljetter och hjälpa joel och min bror med hans båt, känns konstigt att klockan är redan halv 10 ? jag tror jag faktiskt tänker gå och lägga mig snart. har väl inte så mycket att skriva om, min dag har bestått av, skola, leta biljetter, hjälpa min bror. haha.


det gick snabbt

jag försökt sen imorse att komma in på brynäs sida men det går inte! det är nog bara för att det är så många inne och rykten går om att biljetterna är slut, vafan! tänk om vinner guldet och jag är inte i arenan, jag och elin är i stort behov av biljetter!! fan vad arg jag blir.


god natt mina läsare

nu ska jag lägga mig och läsa lite engelska och joel ska få hjälpa mig, haha! joel ska upp tidigt och jobba imorgon så bäst att vi går och lägger oss nu!

besviken

enormt besviken på brynäs ikväll, det vart inte som jag hade tänkt mig. hade förväntat mig guld, men.. dom tar guld på hemmaplan istället, eller hur ? dommarna tyckte jag inte var dom bästa det var lite hit och dit, men det är min åsikt. nu ska jag åka iväg med joel och köpa matlåda åt honom!

hemma hos joel

ikväll är det match, hoppas brynäs vinner ikväll och tar guldet då! joel har åkt iväg för att hjälpa min bror med båten, får se vad dagen har att erbjuda!! vet i alla fall att jag ska kolla på hockey och heja på det bästa laget!
tänkt mig att jag ska forsätta städa lite på joels rum nu, vi lyckas aldrig hålla de rent ..

man lär sig

Att intala mig själv att jag måste sakna, oavsett om jag har viljan eller inte. Jag måste försöka visa mig stark, även fast tårarna rinner när jag är ensam. Att gråta är inget fel, det är fullt normalt och det gör alla, bara att en del människor inte kan visa sig svag inför andra. Jag är en av dom, jag vill inte visa mig svag inför en del av mina vänner och min pojkvän för att jag vet att det får dom att må dåligt av att se mig må dåligt. Jag försöker fokusera på skolan och allt som måste göras men jag försvinner i mina tankar och vilken jobbig känsla som väntar mig. Jag tänker leva med det, jag måste försöka visa mig stark, jag gör det här och nu.



I REMEMBER EVERY WORD YOU SAID

sitter på lektion med elin pch emma, vi håller på med ett arbete om skansen. vi ska ju nämligen åka till skansen den 25 nu denna månad. jag vet inte om jag ska se det som en kul grej eller en tråkig grej? joel åker ju nämligen bara någon dag efter jag kommer hem från stockholm och uppsala, då blir jag ensam ett tag framöver, tråkigt. men kul för honom, han får komma till värmen! har ett prov om ett tag jag var sjuk när min klass gjorde det, men det går nog bra! mään, nu ska jag forsätta att hjälpa till med arbetet!

image description

tvingar mig att inse att jag måste sakna .. att jag inte har någon annan utväg


förbannad

sitter i joels säng och kollar på facebook om en tjej som blivit lurad på pengar angående en annons, jag blir förbannat jävla irriterad på alla som skriver " men skyll dig själv " vafan menar ni med att man får skylla sig själv? det handlar väl om förtroende, eller är jag helt ute och cyklar då? för det första finns det inte en människa som skickar sin produkt om dom inte får in pengar på sitt konto först, jag gör t.ex inte det. när jag ser att pengarna kommit in på mitt konto så skickar jag! men det är rent ut sagt förjävligt att folk kan lura människor på detta vis, jag blir så himla förbannad på såna. att det kan finnas såna människor som inte förstår att dom gör fel, att det är fel att lura människor på pengar. med andra ord kan det sluta illa om man håller på lurar människor på detta vis!


hemma

sitter hemma hos joel nu, kom hem vid 4 tiden och väntade på att joel skulle komma hem, nu sprang vi ner på stan för att jag skulle posta ett brev till en tjej som har köpt ett plagg av mig, det är så kul att mina saker som inte gör mig någon nytta för nytta hos någon annan person!! hihi. alla som jag har pratat med efter som jag köpt av är också super nöjd, så det är kul att höra! nu ska jag plugga, för förmodligen kommer jag ha ett prov imorgon som alla andra redan haft och jag var sjuk den dagen! nu plugga och hoppas jag säljer något mer plagg idag!!

här oliviah


Såhär ser den ut på, det som följer med är;
1. Själva dressen, tunikan eller vad man nu kallar de!
2. Hatten.
3. hannbojjor
4. själva skärpet du har runt midjan!
5. betong
6. telefon

pistolen lånade jag av en kompis lillebror, haha.

be my baby

pluggar samhällskunskap och lyssnar på låten " be my baby " lyssnat på den sen halv 11, haha. men nu ska jag forsätta!

tillbaka i skolan efter en hel vecka med lov

sitter tillsammans med elin,emma och niklas och har svenska, vi har princip nyss börjat och vi ska "träna oss att prata " haha låter som om vi är något år gammal bara. men nu ska vi i gruppen öva oss att läsa en saga, uppdaterar sen


allt ska iväg!


1. en svart klänning, storlek 36! aldrig använd. 100 kr.


2. en skjorta, tyget är som siden! använd fåtal gånger. storlek small. 70 kr


3. ett linne, storlek medium. 50 kr


4. vanligt gult linne, storlek small. 50 kr. förmodligen såld


5. grå vanlig tynnre tjocktröjja, storlek small. 80 kr.


6. lika skjorta som den röda, lika tyg. fast denna är i storlek medium. 70 kr.


7. jeansskjorta, storlek xs! 70 kr.


8. xs! 50 kr.


9. klänning, storlek 36! 100 kr.


10. kavaj, storlek xs! 100 kr.


11. tunika, storlek small/medium. 50 kr.


12 jeanstights, storlek small. 70 kr.


13. tröjja, aldrig använd. 80 kr.


14. skor storlek 36! 130 kr.


15. skor i storlek 36! 150 kr. använd en enda gång.


16. använd en enda gång, storlek xs och sitter som slimmat över hela kroppen! 130 kr!

ni kan kontakta mig på [email protected] eller så skriver ni till mig på facebook " Emelie Sundström " eller så komenterar ni statusen! pris går att diskutera!!


söndag

joels telefon ringde för en 10 minuter sen och han åkte iväg direkt för att min bror behövde hälp och då blev jag genast pigg och inte kunde somna om, så är det oftast när joel åker ifrån mig, antligen lär jag ligga 1-2timmar och bara stirra mig trött i sängen, då kan jag somna om! om nu har jag valt att gå upp för att göra mig frukost, börja plugga och kanske städa lite i joels rum, det gjorde jag nyss men det ser lika förjävligt ut nu! idag är det hockey vilket betyder om brynäs vinner idag, så är guldet deras!


läggdags ?

sitter och funderar om jag ska ta med mig joel och gå och lägga mig, klockan är trots allt halv 2 snart! imorgon är sista dagen sen är det skolan igen, bra eller dåligt? det ska bli skönt att få något att passa igen, passa tider och ha något att göra, jag har haft det helt underbart tillsammans med joel medans jag har vart ledig! äsch nu tar jag med mig joel för lite mys innan det är dags att sova! godnatt


längtar efter sommaren


min kärlek

det finns ingenting på denna planet som skulle kunna beskriva hur jag känner för mig, vilka känslor jag har för dig och hur mycket jag saknar dig när jag inte har dig i min närhet, jag skulle inte klara mig utan dig. alla har vi både bra och dåliga stunder i ett förhållande och det är det som gör ett förhållande, såklart bråkar man ibland. vi har haft 2 eller 3 riktiga storbråk, resten har vart småbråk som vi har förlåtit varandra direkt efter. du är en viktig del i mitt liv, du har en speciell plats i mitt hjärta, du är som min andra halva. jag blir knäsvag när jag ser dig och jag kan inte låta bli att le, jag kan aldrig låtsas bli sur på dig för du får mig att skratta varje gång, du känner mig så väl. varje person som träffar oss säger hela tiden " åh ni ser så nykär ut " jag är som nykär trots att vi firar 3 år den 16 juli. jag njuter av varje sekund jag har dig vid min sida, varje gulligt sms du slänger iväg till mig. jag är rädd om dig, jag vill aldrig förlora dig och jag älskar dig så min fina joel


min fina kärlek <3




jag släpper aldrig din hand

städning!

jag har städat bland alla mina kläder och skor jag har hos joel, och så fint det blev! hittade inte mycket som jag inte använde men det var lite i alla fall! äntligen fått lite ordning, hihi. annars har jag typ bara slängt in alla kläderplagg! så min dag har bestått av hockey och städning och nu mys med joel <3






laddad för hockey!


god morgon

sitter i vardagsrummet vid datorn, klev upp för en 10 minuter sen, idag är det hockey! tagga tagga! hoppas dom vinner! men jag tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt har inget viktigt att säga!


shopping med amanda

idag har jag som sagt haft en dag tillsammans med amanda, jätte mysigt hade vi. vi fikade och shoppade och båda fick med sig en hel del, alltid roligt att fylla garderoben med nya sake när jag städat ut så mycket! detta följde med hem! letade efter skinnjacka men hittade ingen jag vela ha men något blev de i alla fall! tack amanda för dagen!!


blus från vera moda


klänning från HM


stickad från cubus


klänning/tunika från gina tricot


ur snyggt linne från bik bok som går jätte långt ner bak!


topp/tub kommer inte på ordet!! ifrån HM i alla fall :P


lång kjol till sommaren! från cubus

happy

och här sitter jag vid datorn som vanligt .. men jag har en hel del saker och fixa men det hela gör det mycket svårare då folk inte svarar varken på medelande eller i chatten på facebook! ska göra frukost snart åt mig och joel, varma mackor blir det nog! nu ska jag forsätta med allt här!


hemma hos mamma

är hemma hos mamma nu men hon jobbar och kommer inte hem förns halv 12 ikväll, tråkigt som satan. jag och joel funderar på att åka fram och köpa en pizza bara för att vi är så förbannat slö och inte orkar göra mat, haha. håller på letar bland alla mina kläder nu och kollar om det finns något jag inte använder, det är bra konsitgt! jag har två stycken byrå lådor, en garderob och en jätte stor garderob full med kläder men jag hittar aldrig något att ha på mig, är det inte kul? haha .. men nu ska jag ta tag i om vi ska hitta något här och käka eller om vi ska ka och köpa pizza!

STÄDAR

sen jag har vaknat har jag hållt på städa joels rum, om inte jag gör det så blir det inte av för joel gör i alla fall inte det inte .. har även hållt på lagt upp saker som han ska ha med sig utomlands annars gör han det i sista sekund. jag funderar på att ta en tripp ner på stan sen ska jag plugga senare då alla mina samhällskunskap frågor har försvunnit ifrån datorn.. hur vet jag inte, men det är väl som vanligt med dom här datorerna, tar bort saker bara sådär .. nää nu har jag haft min paus, dags att forsätta!


god morgon

klockan är redan över 12 och jag har inte hunnit mer än att kliva upp ur sängen och ätit frukost, joel står just nu i duschen, jag har inte en aning vad vi ska göra idag, ska ner och posta paket om pengar har kommit in på mitt kort, men jag bloggar senare!

dagens outfit


brynäs tog hem vinsten

brynäs vann idag, så det står 1-0 i matcher, jag hoppas dom verkligen tar hem guldet det är dom värld! hejja hejja brynäs.

det är hockey!

brynäs spelar, dom leder just nu med 0-2! härligt härligt. jag hoppas verkligen dom vinner ikväll annars kommer mina dåliga sidor fram, som vanligt när dom förlorar. idag har jag väl bara myst runt inte gjort något speciellt varit med joel och så vart nere på stan men hittade inget speciellt mer än en bikini som jag funderar på att köpa imorgon. har ju satt ut en hel del kläder även fast det inte är allt jag har att sälja iväg men det funkar bra! lättjänade pengar om man vill fylla garderoben men något nytt och frächt!

hemma och pluggar

sitter hemma och pluggar och joel är ute och tvättar bilen, musik är på högsta volym och jag läser till provet imorgon! det går väl helt okej, vet inte om jag har några andra rester måste höra om det i skolan! ja men jag har väl inte mycket mer och skriva om.. haha tråkig dag eller vad? men ah höörs

i skolan

sitter med elin och emma i skolan och vi ska jobba med grupparbete, helt okej faktikst! jag försov mig imorse så jag missade hela engelskan, haha.. imorgon är det sista dagen innan lov, hur hur jävla skönt är det inte! imorgon ska jag göra ett prov som jag missat också, förväntar mig ett bra betyg! men ah än så länge har jag väl inte så mycket att blogga om! slänger in ett inlägg senare!


min kärlek

Det dyker upp olika saker i mitt huvud när jag hör ordet kärlek. Det är någonting vi inte kan förklara i ord. Men någonting som vi känner som starkast för. Kärlek för mig är att springa efter någon som springer ifrån dig. Kärlek för mig är att sakna någon som sitter precis brevid dig. Kärlek för mig är att falla till botten och vara på toppen på en och samma gång. Kärlek är när hjärtat slår tredubbla slag, fortare än någonsin tidigare. Att älska en person som blir till din bästa vän. Att lita på någon. Och rädslan att förlora någon. Kärlek för mig är att göra dom mest dummaste sakerna utan att skämmas ett dugg

- lånat ifrån s.zetterström blogg

I'M BACK


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu